Testiranje Vibee Android aplikacije

1. korak

Na svoji Android napravi pritisni na gumb spodaj, ki te bo popeljal na Google Play stran Actimatch aplikacije (= predhodnik omrežja Vibee)

2. korak

Pridruži se programu preizkušanja aplikacije (eng. "Join the beta"), ki jo najdeš proti dnu strani. S klikom na gumb "Pridruži se" (glej sliko spodaj) in potrditvijo dodatnega dialoga boš uradno postal/a teste/ka družabnega omrežja Vibee! Čestitamo 👏👏👏

(Če imaš težave pri sledenju gornjim navodilom glej sekcijo "Alternativni način testiranja Vibee" spodaj )

3. korak

Zapri in ponovno odpri aplikacijo Actimatch na Google Play. Če si se pravilno prijavil/a kot tester/ka, boš sedaj zraven imena imel/a napisano (Beta) kot prikazano na sliki spodaj. V kolikor tega še nimaš počakaj par minut in poskusi ponovno.

To je to: sedaj si namesti Vibee aplikacijo in jo kot eden izmed prvih tudi uporabiš! 🎉🎉

PS: če imaš že naloženo aplikacijo Actimatch namesto "Namesti" pritisni na gumb "Posodobi", kar ti bo Actimatch spremenilo v Vibee. Če želiš po testiranju ponovno uporabljati Actimatch, se odstrani kot tester in ponovno naloži aplikacijo.

(Če imaš težave pri sledenju gornjim navodilom glej sekcijo "Alternativni način testiranja Vibee" spodaj )

4. korak

Ko končaš s testiranjem, prosim izpolni kratko anketo in nam s tem pomagaj pri razvoju. Tam tudi prosim poročaj o stvareh, ki so te zmotile ali bi jih samo želel/a izboljšati. Vsi, ki bodo izpolnili anketo, sodelujejo pri žrebu Vibee majic! Do ankete lahko dostopaš s klikom na gumb spodaj:

Alternativni način testiranja Vibee

Si imel/a težave z pridružitvijo v testni program ali z namestitvijo nove verzije? Ni panike, sledi spodnjim korakom in se tako pridruži testiranju Vibee!

PS: če si aplikacijo naložiš po spodnjih navodilih jo moraš NUJNO PO TESTIRANJU IZBRISATI, saj ne boš pravilno prejemal/a nadaljnjih Vibee posodobitev s strani Google Play. Zato to metodo priporočamo bolj kot izhod v sili kot pa primarno metodo testiranja.

1. korak

Na svoji Android napravi pritisni na gumb spodaj, kar ti bo avtomatsko začelo z prenosom datoteke "Vibee.apk" na tvoj telefon.​

2. korak

Odpri prenešeno datoteko. Taaa daaaa, zdaj imaš naloženo Vibee aplikacijo 🎉 Kaj še čakaš, preizkusi jo! Pri tem pa bodi pozoren/na na stvari, ki so te zmotile, in nam jih napiši v anketi (glej 4. korak zgoraj).

PS: ker je aplikacija neznana boš, mogoče na brskalniku, kjer si si datoteko naložil/a, moral/a dati dovoljenje za prenos aplikacij iz neznanih virov. Ko se ti prikaže opozorilno okno, klikni na "nastavitve" in odkljukaj opcijo zraven svojega brskalnika (glej slike spodaj). Nato boš lahko odprl datoteko z aplikacijo.

PPS: če imaš naloženo aplikacijo "Actimatch" jo boš moral/a izbrisati, preden ti bo omogočeno nalaganje testne verzije.

(Imaš še vedno težavo pri pridobivanju testne verzije Vibee? Piši nam na info@vibee.si in poskusili ti bomo pomagati!)