Pregled skupin

Tukaj dobiš seznam vseh skupin, ki so razporejene v 3 kategorije: velike, srednje in male.V vsaki kategoriji so skupine razporejene po zadnji aktivnosti pri čemer so zgoraj skupine, ki že najdlje niso bile. Po datumu aktivnosti sledi ime skupine, potem je v oklepaju napisana identifikacijska številka skupine, sledi število članov skupine in na koncu še naši računi ki so v tej skupine z njihovimi IDji.

Pri pisanju se osredotoči na velike skupine, pri čemer je fajn da so so velike skupine aktivne vsak dan, srednje vsakih par dni, male pa tu pa tam mogoče.

Sporočila skupine

Tu dobiš vsa sporočila skupine. Sporočila so razvrščena od najnovejšega do najstarejšega. Sporocila kot je ‘https://vibee.si/images_chat/…’ je deljena slika, ‘EVENTd1f’ je deljen dogodek, ‘GROUP4faw’ je deljena skupina, ‘GIFxa’ je deljen GIF, ‘SYSTEMa27x’ pa sistemsko sporočilo.

Vsako sporočilo je sestavljeno iz: Ime osebe + njen ID + opcijsko če je račun naš ali ne + dejansko sporočilo + ID sporočila + opcijsko na kateri ID  sporočilo odgovarja.

Pošlji sporočilo

Tukaj pošlješ sporočilo kot specifičen user v specifično skupino. Polja z * so opcijska.

Epoch čas: številka kjer vsaka vrednost pomeni eno sekundo. Najdeš ga tukaj: https://www.epochconverter.com/

Izbriši sporočilo

Če si naredil/a napako pri pošiljanju sporočila ga lahko tukaj izbrišeš. Kopiraj Message UUID ali Pending ID, ki ga dobiš v odgovoru iz prejšnjega sporočila, sem.