Pregled zadnjih objav

Tukaj dobiš seznam vseh skupin, ki so razporejene v 3 kategorije: velike, srednje in male.V vsaki kategoriji so skupine razporejene po datumu zadnje objae pri čemer so zgoraj skupine, ki že najdlje niso bile. Po datumu zadnje objave sledi ime skupine, potem je v oklepaju napisana identifikacijska številka skupine, sledi število članov skupine in na koncu še naši računi ki so v tej skupine z njihovimi IDji.

Fajn je, če lahko aktiviraš bolj ali manj vse skupine vsake toliko, ni pa se nujno držati seznama in pisati samo v najmanj aktivne.

Zadnji komentarji

Tu dobiš zadnje komentarje, ki niso naši. Fajn je, da to preveriš 1 do 2x na dan in potem odgovoriš na njih, da zgleda bolj legit vse skupaj. Prikazane boš imel objave, ki so zadnje dobile komentarje, po času padajoče. Zgoraj imaš datum in čas komentarja, ime osebe ki je komentirala in njen ID. Spodaj imaš pa objavo, in sicer: najprej njen ID, osebo ki jo je ustvarila in njen ID ter če je naš acc ali ne, skupina v katerih je bil komentar in datum objave. Pod tem pa ima najprej napisano vsebino objave, po tem pa imaš komentarje. Komentarji so po času navzgor, in sicer najprej ime, njen ID in če je acc naš ali ne, potem vsebina komentarja, v oklepaju pa ID komentarja in ID komentarja, če na katerega odgovarja.

Zadnje objave

Tu dobiš zadnje objave, ki niso naše. Isto kot pri zadnjih komentarjih je fajn, da 1x na dan cheknes to in komentiraš kaj. Parametri so isti kot zgoraj z edino razliko to, da tukaj vidiš še privat objave in objave organizacij (ta podatek ti piše po IDju avtorja). Tak da sploh pri privat objavah pazi, da ne komentiraš preveč oz. če je to sploh smiselno ali ne.

Ustvari objavo

Tukaj lahko ustvariš objavo kot naš user.

Če daješ slike: desni klik na sliko in stisneš “kopiraj naslov slike”. IG: kopiraš link povezave SEM daš download in od tam kopiraš naslov prave slike

Video iz FB: kopiraj povezavo videa -> jo kopiraš notri v SEM in daš download -> zgoraj levo stisneš na video ki se ti odpre fullscreen -> kopiraj naslov videa

Video iz IG: kopiraj povezavo videa -> jo kopiraš notri v SEM in daš download -> spodaj stisneš na video ki se ti odpre fullscreen -> kopiraj naslov videa

Izbriši objavo

Če si naredil/a napako pri pošiljanju objave jo lahko tukaj izbrišeš. Kopiraj ID ali Pending ID, ki ga dobiš v odgovoru iz prejšnje skripte, sem.

Ustvari komentar

Tukaj lahko komentiraš objavo kot naš user. Fajn je, da mogoče vsako 2. objavo komentiraš, lahko tudi narediš kak simpl dialog med ownerjem in random userjem itd. Komentiraš lahko tako obstoječe objave kot tudi tiste, ki šele prihajajo

Izbriši komentar

Če si naredil/a napako pri pošiljanju komentarjajo lahko tukaj izbrišeš. Kopiraj ID ali Pending ID, ki ga dobiš v odgovoru iz prejšnje skripte, sem.