Kaj je Vibee?

Vibee je slovensko družabno omrežje za mlade, ki za razliko od trenutnih družabnih omrežij spodbuja druženja, prava prijateljstva in kvalitetno vsebino. Družabno omrežje, ki je luč sveta ugledalo 22. aprila letos v obliki Android aplikacije, se bo širši javnosti prvič predstavilo v soboto 20. maja v baru Zorica v centru Ljubljane na “Vibee launch party” otvoritveni zabavi.

Vibee launch party

Ob 17. uri kot prvi del dogodka z bivšima masteršefovkama Alano Vrviščar in Brino Robinik Kobal pripravljamo piknik, med katerim bodo potekala tudi druženja, igranje družabnih iger in številne druge zabavne aktivnosti za mlade. Ob 20. uri nas bodo s standup nastopom nasmejali komiki David Gorinšek, Sebastjan Spital, Hana Kovač in Alen Borišek, čemur bo sledila kratka predstavitev našega družabnega omrežja generalni publiki. Zadnji del večera bosta zapolnila predvsem druženje in zabava do jutranjih ur z DJ-em.

Kdo smo in za kaj se zavzemamo?

Vibee je skupina treh mladih posameznikov iz Slovenije, ki močno verjame, da si mladi zaslužimo boljše družabno omrežje in, kar je najpomembneje, da ga lahko tudi ustvarimo. Omrežje, ki se ne trudi uporabnika držati za ekrani temveč ga aktivno vzpodbuja za druženje. Omrežje, ki je osredotočeno na prava prijateljstva in ne na lažne prijatelje in sledilce. In navsezadnje omrežje, ki za svoj profit ne krade podatkov in manipulira z uporabniki. V skladu s temi načeli smo začeli ustvarjati omrežje, ki bo drugačno. Omrežje, ki vajba z dobro vsebino, pravimi prijateljstvi in kvalitetno vsebino. Vibee. 

Po večletnem razvoju je aplikacija Vibee luč sveta ugledala pred slabim mesecem dni, pri čemer si je do sedaj aplikacijo naložilo že skoraj 1000 uporabnikov, na družabnih omrežjih pa imamo skupno že več kot 20.000 sledilcev. 

Osrednji del omrežja Vibee so kul dogodki in druženja, pri čemer jih imamo na Vibee zbranih že več sto! Prav tako omogočamo spoznavanje podobnih ljudi v skupinah ter lažje povezovanje študentov!